BROWIN NICI WĘDLINIARSKIE BAWEŁNIANE BIAŁE 100 G 310201
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Paczkomaty InPost 12.60 zł brutto
- Kurier InPost 18.00 zł brutto
- Transport firmowy 0.00 zł brutto
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Kochasz domowe wędliny? Często przygotowujesz własne szynki i rolady? Bawełniane, białe nici wędliniarskie idealnie sprawdzą się do ręcznego wiązania mięs. Dzięki ich wytrzymałości na wysokie temperatury — możesz przygotować z wykorzystaniem tych nici wszystkie swoje ulubione dania — zarówno te wędzone, parzone, jak i pieczone. Naturalne materiały, z których wykonane są nici, pozwalają bowiem na obróbkę cieplną mięsa, aż do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku! Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu możesz je wykorzystać np. do zawieszenia mięs na haku bez żadnych obaw o ich pęknięcie. Ze względu na neutralny kolor nici te przydadzą się nie tylko w Twojej kuchni! Z ich pomocą możesz bowiem podwiązać rośliny w swoim ogrodzie, spakować paczki lub przewiązać świąteczne prezenty! Przy wykorzystaniu takich nici z łatwością zrobisz również różne kreatywne projekty DIY. Wybierając nasz produkt, otrzymujesz, aż 55 metrów nici umieszczonych na wygodnej szpuli, umożliwiającej przechowywanie ich w porządku, bez obaw o poplątanie.
- Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych m.in. szynek oraz rolad.
- Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
- Wytrzymała na pęknięcia - solidna, biała nić pozwala bez obaw zawiesić mięso do wysuszenia na haku
- Nie tylko do wędliniarstwa - nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
- Wystarczy na długo - 55 metrów nici wystarczy Ci na przygotowanie wielu smakowitych potraw. Wygodna szpula sprawi, że nić zawsze będzie przechowywana w porządku, bez ryzyka poplątania.
- Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.